Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Modle sie żeby wszystko było dobrze a usg mam za tydzień i ciekawe czy sie potwierdzą moje przypuszczenia i bedzie mały Oliwier:*:* termin mam na 23 grudnia więc i może dzidzia rzeczywiście zrobi psikusa i przyjdzie np 6 grudnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
to Aga masz szczescie że masz kobiete faslege bo ja mam takiego tumana doktora bo jak mam wizyty to nawet nie zapyta jak sie czuje, tylko mnie zważy,zmierzy ciśnienie i "ha det bra" ale tak myśle że przy najbliższej okazji go zmienie bo słyszałam ze jest taka mozliwość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A gzdie mieszkasz Aguss?? pewnie w Oslo??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie ,mozna zmieniec raz na pol roku,ale tylko wtedy gdy ma miejsce. Wiec zanim zrezygnujesz z tego tumana to sprawdz czy wybrany przez Ciebie lekarz ma wolne miejsca A moze idz do helsestasjon i umow sie z polozna. Moze bedzie lepiej I tez jest za darmo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
marzenie ja tez mam beznadziejnego fastlege przyjde wpisze mi w karte zmyslone cisnienie ktorego nie mierzy, szybkosc bicia serduszka (a potem zmierzy) i do domu :/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
hej dziewczyny dziś byłam znów na usg i okazało się ze Majunia już leży główką w dół i czeka na wyjście to 35 tydzień no i ważyła dziś 1,9 kg więc podrosła nasza dziewczynka. za 2 tygodnie kolejne usg. mam nadzieję że nie będzie się teraz pchała na świat jak nie będzie taty, bo mój mąż pracuje w systemie rotacyjnym i 2 tygodnie jest ze mną w domku a dwa tygodnie gdzieś w Eidfjord most buduje w niedzielę wyjeżdża i wraca w połowie sierpnia więc mam nadzieję że przez te 2 tygodnie będzie spokojnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
dziewczyny co moge kupic w NO do nosa? od paru dni mam taki suchy nos (nie jestem chora, to od pracy na kuchni :/) ze nie moge oddychac, ciagle kaszle lub kicham, w ogole mam jakas alergie ale mysle ze troche pomoga jakies krople do nosa albo cos, pomozcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
MamaNel,a nie probowalas sie umowic z polozna? Mi moja fastlege powiedziala,ze polozna jednak jest lepsza i ma wieksza wiedze. Ja nie chodzilam do poloznej,bo mialam czesto wizyty w szpitalu u ginekologa. Wiec fastlege mi zupelnie wystarczala. Tyle,ze ja naprawde trafilam na fajna babke. W sumie to ona mnie kierowala do szpitala na dodatkowe usg i kontrole. Nigdy nie robila problemu. A ostatnio bylam na kontroli u lekarza faceta,bo moja babeczka pojechala na wakacje. I tez nie bylo problemu. Wszystko sprawdzil,wpisal w karte. Nawet poogladal mi kostki i rece,czy nie mam obrzekow Tak widze,ze trafilam na dobra przychodnie z milymi ludzmi. Na recepcji tez mile panie. W laboratorium to samo. Takze dziewczyny sprobujcie w helsestasjon. Moze polozne beda lepsze od Waszych fastlege
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
MamaNel,takich normalnych kropli to nie mozna uzywac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga mam juz umówiona wizyte u połoznej za dwa tyg. i bede do niej chodzic do końca ciąży bo z babka to zawsze lepiej pogadac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok